Saturday, March 17, 2012

Traducerea în română a mesajului

Bună!

După cum probabil ştiţi, acesta este un proiect dedicat celei de-a 30-a aniversări X Japan, aşa că le vom face o mică surpriză... Ce trebuie sa faceţi concret?

În primul rând, vă rugăm să lăsaţi un comentariu cu numele vostru şi ţara, pentru a putea avea o idee despre numărul de persoane participante.

În al doilea rând, proiectul are două secţiuni,I obligatoriu, II opţional.

I (obligatoriu):

Primul pas: Va trebui să scrieţi un mesaj. Ne-ar plăcea să fie de până la 50 de cuvinte (maxim). Va trebui să conţină cuvintele "X Japan" şi "30" și lăsaţi-vă imaginaţia libera! MESAJUL VA FI REDACTAT  ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

Al doilea pas: După ce vom colecta mesajele din fiecare ţară, va trebui să vă înregistraţi, spunând mesajul ales pentru ţara dumneavoastră. MESAJUL VA FI SPUS ÎN LIMBA ENGLEZĂ, oamenii care nu pot  în engleză pot scrie un mesaj pe un steag sau banner. La finalul mesajului, va trebui să spuneţi "Noi suntem X" şi să faceti semnul X, cu bratele. 
NOTĂ: Dacă nu vă puteţi înregistra, puteţi scrie 30 pe braţe, gen 3 pe unul si 0 pe celălalt, să fie vizibil atunci cand faci X şi trimite-ne poza.


NOTĂ: VIDEOCLIPUL PE CARE ÎL VEŢI ÎNREGISTRA TREBUIE SĂ AIBE FAŢA TA IN EL.  Dacă nu vă simţiţi confortabil, purtaţi un machiaj sau ochelari sau ochelari de soare.

DA: (poti si nu e obligatoriu) să porţi tricoul tău cu X Japan /păr roz / machiaj sau coafură inspirate de X Japan / cosplay complet / lucruri X Japan în fundal sau să deţineti un pluş inspirat de X.

NU (toate sunt obligatorii): singurul lucru  în limba ta pe care îl  poţi spune este "noi suntem x". Luați legătura cu Street Team-ul românesc dacă doriţi să includeţi ceva.


A II-a parte (nu este obligatoriu, numai dacă doriţi şi numai dacă se poate)


Faceţi: Dacă vrei să faci ceva mai mult, sau nu poţi înregistra mesajul sau să faci o poză cu 3 şi 0, vă vom da câteva idei. Fanarts sunt acceptate. Dacă aveţi orice altă idee, dar nu ştii dacă acesta poate fi utilizată, vă rugăm să postaţi-l pe perete a acestui eveniment.

Recomandări : FOLOSEŞTE DOAR ARTA TA PERSONALA!


COVER-URI : Da, sunt acceptate. În mesajul în care veţi spune din ce ţara sunteţi, spuneţi-ne de asemenea, dacă doriţi să faceţi un cover.


NOTĂ: Dacă doriţi, puteţi face doar cover-ul sau numai fanart sau doar poza şi nu înregistrarea video.


Sfârşitul părţii a II-a

CUM SE TRIMITE:
 După ce înregistraţi un mesaj, am dori să-l încărcaţi pe youtube, şi să-l verificaţi * numai persoanele cu link-ul pot vedea  videoclipul *şi trimite-ne link-ul. Mediafire este permis de asemenea.


TERMEN:

Primul termen: 09 aprilie. Vă rugăm să faceţi clic pe Da sau Nu, nu, "poate particip". Dar dacă vrei să participi chiar şi după acest termen, poţi.



Al doilea termen: 28 aprilie: Ne-am dori ca aceasta să fie ultima zi în care ţările pot trimite mesajele lor.



Al treilea termen: 12 mai. Ne-am dori să avem în această zi toate videoclipurile şi lucrurile de la partea II.

Deadlineurile s-au schimbat! Cititi primul paragraf din acest post: http://xjapan30.blogspot.com/2012/04/important-update.html

Întrebări: Dacă aveţi orice tip de întrebări, vă rugăm să scrie pe perete a acestui eveniment. Cineva vă va raspunde cat de repede va putea.



Contacte / e-mailuri:
x_japan_romanian_street_team@yahoo.ro



IMPORTANT: (!) Vă rugăm să nu îi trimiteţi lui Yoshiki acest link sau link-ul de la evenimentul de pe twitter. Vrem ca totul să fie o surpriză!

No comments:

Post a Comment