Tuesday, March 13, 2012

Duyurunun Türkçe Çevirisi

Herkese koniçiva!

Bildiğiniz üzere çok yakında X Japan’in 30. yılını kutlayacağız. Bunun şerefine X Japan ailesine mensup tüm ülkelerce bir etkinlik düzenlenmek isteniyor. Mümkün olduğunca fazla hayranın katılımını sağlamak amacıyla bu haberi elinizden geldiğince yaymanızı rica ediyoruz. Katılmak için yapmanız gerekenler şu şekilde:

Öncelikle katılım sayısını kestirebilmemiz için adınız ve katıldığınız ülkeyi belirten bir yorum, mesaj ya da e-mail ile bize ulaşmanız gerekiyor.
Katılmak için yapmanız gerekenlere gelelim; etkinlik iki kısımdan oluşuyor.
[Açıklama Başlangıcı]


BİRİNCİ KISIM:
Yeğlenen katılım biçimi: İçinde “X Japan” ve “30” kelimeleri geçen ve en fazla 50 kelimeden oluşan bir mesaj yazmalısınız. Hayal gücünüzü serbest bırakın! Mesaj İngilizce yazılmış olmalıdır, ama bunu yapamayacak ya da emin olamayan arkadaşlara seve seve yardımcı oluruz.
Tüm ülkelerden gelmiş olan mesajlar toplandığında, her ülke için bir mesaj seçilecek ve sizlere duyurulacak. Bu mesajı sesli söylediğiniz bir videonuzu kaydetmeniz gerekiyor. İngilizce konuşamayan arkadaşlar, mesajı sesli söylemek yerine bir bayrak ya da pankart üzerine yazarak videoda gösterebilirler. Mesajın sonunda ise Türkçe olarak “We are X” diyerek kollarınızla X işareti yapmanız gerekiyor. “We are X”i Türkçeye nasıl çevireceğinizi lütfen sormayın, çünkü hiçbir fikrim yok! :D Bir fikri olan arkadaşlar lütfen iletişime geçsin. Fikri olmayanlar da geçsin. Lütfen.
Kaydedeceğiniz videoda yüzünüz görünmelidir. Eğer kendinizi rahat hissetmiyorsanız makyaj yapabilir, güneş gözlüğü, şapka vs. kullanabilirsiniz. Ayrıca her hangi bir X Japan kostümü (cosplay dahil), tişörtü, ya da bebeği kullanabilirsiniz.
Katılım için başka bir yol: Video çekemeyecek arkadaşlar kollarıyla X işareti yaptıklarında “30” olacak şekilde bir kollarına 3, diğerine ise 0 yazarak bir resimlerini çekip gönderebilirler.


İKİNCİ KISIM:
Yukarıdakileri yapmayı tercih etmeyen arkadaşlar ya da yapamayacak durumda olan arkadaşlar, ya da yukarıdakilere ek olarak başka bir şeyler daha yapmak isteyenler, X ile ilgili çizimlerini gönderebilirler. Bir X parçası kaydederek, yaptıkları kaydı gönderebilirler. Başka bir fikri olan arkadaşlar varsa, kullanıma uygun olup olmadığını belirleyebilmemiz için öncelikle sormaları gerekmektedir.
[Açıklam
Kaydettiğiniz videoyu youtube’a yükleyerek “gizli video” olarak ayarladıktan ya da mediafire’a yükledikten sonra linki bize xjapanturkey@gmail.com adresinden ulaştırmalısınız. İsterseniz x_japan_romanian_street_team@yahoo.ro adresinden Romanya street team.

The deadlines were changed! Read the first pharagraph of this post: http://xjapan30.blogspot.com/2012/04/important-update.html
 
Son Teslim Tarihleri:
Mesajlar: 28 Nisan, göndereceğiniz mesajlar için son gündür. 28 Nisan’dan sonra bu zamana kadar alınan mesajlar arasında seçim yapma aşamasına geçmeyi planlıyoruz. Seçim yapıldıktan sonra seçilen mesaj bildirilecek ve video yapma aşamasına geçebileceksiniz.
Gönderiler: Göndereceğiniz video, çizim, resim, kayıt vs. için son gün 12 Mayıs’tır.
Sorularınız varsa bize ulaşmaktan çekinmeyin dostlar.

RİCA: Lütfen bu olaydan Yoshiki ya da X ile alakası olan birini haberdar etmeyin. Sürpriz yapak dedik işte.

No comments:

Post a Comment